Posts

Apa itu Takaful Profit

Image
Apa itu Takaful Profit?
Secara ringkasnya, takaful profit adalah platform bagi pelabur Forex, emas dan juga matawang kripto membuat pelaburan dan hanya menunggu hasil untung setiap hari. Pulangan yang dijanjikan boleh tahan juga iaitu 0.8% - 1.2% setiap hari.

Kalau korang nak lebih tau sila ke laman web mereka ni. 
KLIK SINI

INFO RINGKAS PELABURAN TAKAFUL PROFIT

Image
INFO RINGKAS PELABURAN TAKAFUL PROFIT
Berikut adalah info ringkas pelaburan Takaful Profit yang anda mesti ketahui. TAKAFUL PROFIT:  PELAN FOREX JUMLAH LOT = 1 | MODAL = RM100 | PENDAPATAN HARIAN = RM0.80 JUMLAH LOT = 2 | MODAL = RM200 | PENDAPATAN HARIAN = RM1.60 JUMLAH LOT = 3 | MODAL = RM300 | PENDAPATAN HARIAN = RM2.40 JUMLAH LOT = 4 | MODAL = RM400 | PENDAPATAN HARIAN = RM3.20 JUMLAH LOT = 5 | MODAL = RM500 | PENDAPATAN HARIAN = RM4.00
JUMLAH LOT = 10 | MODAL = RM1,000 | PENDAPATAN HARIAN = RM8.00

TAKAFUL PROFIT: PELAN CFO JUMLAH LOT = 1 | MODAL = RM3,000 | PENDAPATAN HARIAN = RM30 JUMLAH LOT = 2 | MODAL = RM6,000 | PENDAPATAN HARIAN = RM60 JUMLAH LOT = 3 | MODAL = RM9,000 | PENDAPATAN HARIAN = RM90 JUMLAH LOT = 4 | MODAL = RM12,000 | PENDAPATAN HARIAN = RM120 JUMLAH LOT = 5 | MODAL = RM15,000 | PENDAPATAN HARIAN = RM150
JUMLAH LOT = 10 | MODAL = RM30,000 | PENDAPATAN HARIAN = RM300

TAKAFUL PROFIT: PELAN CRYPTO JUMLAH LOT = 1 | MODAL = RM10,000 | PENDAPATAN HARIAN = RM120 JUMLAH LOT…

BUKTI PEMBAYARAN TAKAFUL PROFIT

Image
Bukti pembayaran/testimoni TAKAFUL PROFIT Ini dia bukti pembayaran/testimoni takaful profit. Tuan puan boleh pergi ke laman web rasmi syarikat untuk info bukti pembayaran/testimoi Takaful Profit ini.
Bukti ini buat saya teruja nak join...jom kita tenggok info lanjut KAT SINI

Takaful Profit Scammer Tipu Penipu

Image
Takaful Profit Scammer Tipu Penipu?
Takaful Profit Scammer Tipu Penipu? Secara ringkasnya, Takaful Profit adalah platform bagi pelabur Forex, emas dan juga matawang kripto membuat pelaburan dan hanya menunggu hasil untung setiap hari. Pulangan yang dijanjikan boleh tahan juga iaitu 0.8% - 1.2% setiap hari.

Lihat contoh plan pendapatan Takaful Profit Ada 3 plan kesemuanya di mana kesemuanya ada kelebihan masing-masing.

#Plan Takaful Profit1: Forex


#Plan Takaful Profit1: Emas


#Plan Takaful Profit1: Kripto
Menarik tak tawaran mereka ni? Tentulah menarik tapi.....
Terdapat risiko besar di sini. Syarikat ini akan memberikan anda pendapatan harian mungkin kepada yang terawal sahaja.
Kebetulan, Takaful Profit baru sahaja masuk dalam pasaran Malaysia bulan Februari 2019 jadi bolehlah jadi yang terawal ye tak.
Jangan terlalu gembira ya.Walaupun anda awal, risikonya tetap tinggi. Saya pun terliur juga bila melihat potensi income seperti di atas ni. 
Mau taknya, letak RM10,000 dapat untung RM40K. 
Risiko…

PLAN PENDAPATAN TAKAFUL PROFIT

Image
PLAN PENDAPATAN TAKAFUL PROFIT Berikut adalah plan pendapatan yang anda kan dapat kalau join Takaful Profit.

Plan ni bukan nak terus kaya.tetapi akan kaya bila teknik berkesan.janji ada masyukkkk hari2..alhamdulillah....nak tau
Klik link dibawah untuk daftar masuk secara percuma
http://takafulprofit.com/?refer=mydream



Ini hanya sebahagian plan takaful profit...untuk info lanjut sila klik link di bawah.
KLIK DISINIBACA>>>TAKAFUL PROFIT

TAKAFUL PROFIT

Image
Salam/Hai, 
Baru buka emal dan terjumpa email dari seseorang yang saya tak kenal bertajuk "Pendapatan Pasif setiap hari selama 360 hari." Rupanya emel ni cerita pasal Takaful Profit.
Berikut adalah isikandungan emel Takaful Profit tersebut. Terbaik TakafulProfit.

Jom bersama saya dalam program buat duit secara pasif.


Setiap hari terima Gaji.. Withdraw pantas (dalam 24jam)..
Pendapatan Pasif setiap hari selama 360 hari.

TakafulProfit dilancarkan pada 1hb Oktober 2018.
Kedudukan kewangan syarikat sangat kukuh. Bayaran keuntungan harian kepada pelabur. Withdraw kurang daripada 24jam. Pengeluaran boleh dibuat lebih daripada sekali dan terus masuk ke dalam akaun bank sendiri. Tiada caj tersembunyi dan semua urusan dalam Ringgit Malaysia.
Apa lagi, mari kita jana pendapatan secara pasif dengan melabur dalam TakafulProfit. Syarikat ini mendapat keuntungan yang besar melalui dagangan dalam matawang asing (Forex), emas/perak (CFD) dan matawang Crypto (Bitcoin).
Dengan modal serendah RM10…